FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-trainer onthult: ‘Feyenoorder is teleurgesteld’

Tonny Vilhena moest het de afgelopen interlandperiode doen met een plek op de tribune bij Oranje. Iets waar hij duidelijk niet blij mee is. Dit weet ook zijn trainer Giovanni van Bronckhorst.

Oefenmeester Giovanni van Bronckhorst wordt geciteerd door RTV Rijnmond: “Ik heb met Tonny gesproken na Oranje. Hij is ingevallen tegen Peru, maar zat niet bij de selectie voor het duel met Frankrijk. Dat is nooit leuk voor een speler. Ik heb het ook een paar keer gehad. Hij is teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van de bondscoach.”

De afgelopen periode is er bijzonder veel kritiek geweest op het functioneren van Sam Larsson, die in de wedstrijd tegen NAC Breda na 45 minuten spelen gewisseld werd. “Ik heb vandaag met hem gesproken. We hebben het over de wedstrijd tegen NAC Breda gehad en ook over zijn wisselbeurt. Daar heb je dan de tijd voor. Na de wedstrijd gaat het allemaal zo snel. We hebben het erover gehad. Of hij gaat starten tegen AZ? Dat zul je zondag zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *