Vermoedelijke opstelling AZ tegen Feyenoord

Vanmiddag staat de wedstrijd AZ – Feyenoord op het programma. Na de interlandbreak moeten beide ploegen er weer vol tegen aan. Volgens het Algemeen Dagblad is er voor trainer Giovanni van Bronckhorst geen rede om zijn basiself te wijzigen. Van Bronckhorst was tevreden over de spelers die twee weken geleden met 4-2 van NAC wisten te winnen. Ook AZ lijkt met dezelfde elf te beginnen als in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Trainer John van de Brom ziet, ondanks de 3-2 verloren wedstrijd, geen rede tot wijzigingen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia, Clasie, Toornstra, Vilhena, Berghuis, Van Persie, Larsson

Vermoedelijke opstelling AZ: Bizot, Svensson, Vlaar, Hatzidiakos, Ouwejan, Midtsj√ł, Til, Koopmeiners, Seuntjens, Boadu, IdrissiFormule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!