FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘KNVB vol achter plannen Feyenoord voor nieuw stadion’

De KNVB staat achter de plannen van Feyenoord voor de bouw van een nieuw stadion. Dit weet de Telegraaf te melden, De KNVB zou in 2027 graag het WK voor vrouwen willen organiseren. De voorwaarde voor hun bid is dat Feyenoord tegen die tijd niet meer in De Kuip speelt.

Daarnaast zal de voetbalbond ook alles op alles zetten om een Europese finale naar Rotterdam te halen. Bondsvoorzitter Michael van Praag is bereid om zich daarvoor sterk te maken bij de UEFA. In eerste instantie zou het om een Europa League finale gaan, maar bij meer dan 63.000 toeschouwers zou een Champions League finale ook mogelijk zijn.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *