FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Opluchting bij Feyenoord: ‘Blessure Nicolai Jørgensen valt mee’

Er heerste schrik vanmiddag bij Feyenoord. In een oefenwedstrijd ging spits Nicolai Jorgensen strompelend van het veld vanmiddag. Volgens RTV Rijnmond lijkt de kwetsuur mee te vallen. De medische staf van Feyenoord verwacht dat de Deense spits later deze week de training weer kan hervatten.

In een speciaal ingelaste wedstrijd tussen de wisselspelers van Feyenoord en Jong Feyenoord moest Jørgensen na een half uur al stoppen, omdat hij last kreeg van zijn voet. Hij was net hersteld van een voetblessure die hij op het WK in Rusland had opgelopen, maar daar had de pijn niets me te maken.

De wisselspelers van Feyenoord wisten met 4-1 te winnen van Jong Feyenoord. Jørgensen kwam zelf ook een keer tot scoren. Dat deden ook Mo El Hankouri en Dylan Vente (2x).

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *