FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nieuw stadion krijgt platter dak om tegenvaller van dertig miljoen euro te compenseren’

Het dak in het nieuwe stadion van Feyenoord krijgt waarschijnlijk een platter dak dan in eerste instantie begroot. Dit om de tegenvaller van 30 miljoen euro te compenseren. Woensdagavond is dit bekend gemaakt tijdens een bewonersbijeenkomst, zo weet RTV Rijnmond te melden.

Omwonenden zouden overwegend positief zijn over de plannen van Feyenoord City, omdat de wijk levendiger zou worden. Wel hebben ze ook punten van kritiek. Zo zou er meer groen beloofd zijn, maar dat lijkt er vooralsnog niet te komen. Ook zijn er zorgen over het uitzicht, de verkeersdrukte en een gebrek aan parkeerplaatsen.

De bewonersorganisatie zou graag zien dat er een tunnel komt als oeververbinding om het stadion bereikbaar te maken. Ambtenaren hebben laten weten dat een brug goedkoper en dus waarschijnlijker is dan een tunnel.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *