Belachelijke actie Feyenoorder gaat viral in het buitenland (VIDEO)

Een actie van Feyenoord-flitser Steven Berghuis is viral gegaan. Het ging om het moment dat hij een aai over de bol kreeg van Utrecht-verdediger Willem Janssen en vervolgens als een stervende zwaan naar de grond ging.

In België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en zelfs de Verenigde Staten heeft men het moment waarbij de aanvaller ‘geaaid’ werd en naar de grond ging al voorbij zien komen. ‘Dader’ Willem Janssen zegt in De Telegraaf: “Wat doe je nou, man? Dat was het eerste wat ik me afvroeg toen ik hem opeens achter mij zag liggen. We waren kort voor dat moment, waarbij hij op het gras lag, in een duel verwikkeld. Ik veroverde de bal bij hem en toen dat duel voorbij was, liep ik even langs en gaf hem een tikje op zijn hoofd. Zo van: hé, ik had je. Gewoon een leuk tikkie, geen klap van een bokser, joh.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!