FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt Fran Sol bij vertrek van Nicolai Jorgensen’

Mocht Nicolai Jorgensen deze winter vertrekken dan moet Fran Sol hem gaan opvolgen. Dit weet RTV Rijnmond te melden. De spits van Willem II is de gedroomde opvolger van Jörgensen, vertelt journalist Ruud van Os. “Feyenoord schijnt al een soort van voorgesorteerd te hebben op het vertrek van Jörgensen. In Tilburg is er eentje die staat te popelen om naar De Kuip te komen: Fran Sol.”

De belangstelling van Feyenoord voor Sol is volgens Van Os meer dan concreet. “De geruchten zijn dat één en ander al voorgekookt is. Mocht Jörgensen komende winter vertrekken, dan maakt Fran Sol de overstap naar Feyenoord.”

Het is onduidelijk hoeveel geld Willem II vraagt voor de Spaanse spits, die dit seizoen al zes keer scoorde in zes wedstrijden. Afgelopen zomer zouden clubs met interesse een prijs van zo’n 3,5 miljoen euro te horen hebben gekregen. De 26-jarige Sol werd onder meer in verband gebracht met Watford, Valencia en Sevilla, maar tot een transfer kwam het niet.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *