FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Groningen-trainer: ‘Bij Feyenoord maakte ik pas echt een crisis mee’

Sinds dit seizoen is Danny Buijs de trainer van FC Groningen. Het spel de resultaten zijn ver onder de maat dus de druk is hoog voor de beginnende coach.

In het Algemeen Dagblad meldt de coach: “Je hebt natuurlijk je verwachtingen als je aan zo’n klus begint, op verschillende vlakken. Soms kloppen die, soms pakken ze positiever uit. En soms loop je ook tegen dingen aan waarvan je denkt: poeh, dit leer je niet op de trainerscursus. Daar is deze situatie met Sergio een voorbeeld van. Ik kreeg na het verloren duel met AZ (1-3, red.) de vraag of het crisis was bij Groningen. Ik kwam ‘s avonds thuis en zocht op wat dat exact is, een crisis. Toen ik de verklaring zag, dacht ik: hé, dat heb ik meegemaakt als speler van Feyenoord. Bizar was die tijd. Rechterrijtje, supportersprotesten, doodsbedreigingen, noem het maar op.”

Zo erg is het dus nog niet in Groningen. “Vooropgesteld: wij zijn teleurgesteld dat we pas drie punten hebben. En omdat het vroeg in het seizoen is, sta je op de laatste plaats. Dan weet je hoe het gaat. Dan ligt alles onder een vergrootglas.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *