FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Duidelijkheid over schorsing Robin van Persie en Ajax-Feyenoord’

Robin van Persie was gisteren matchwinnaar tegen Vitesse maar moest er ook met een rode kaart af. De verwachting is dat hij de klassieker tussen Feyenoord en Ajax over drie weken niet gaat missen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Het medium stelt wel: “Of hij er de volgende wedstrijd tegen Willem II bij zal zijn, is hoogst twijfelachtig. De KNVB zal hem vast schorsen voor zijn rode kaart, die hij van scheidsrechter Serdar Gözübüyük kreeg voor een tackle op de enkel van Max Clark.” Twee wedstrijden schorsing is ook nog een mogelijkheid, maar zal sowieso niet goed vallen bij de vedette zelf.

Van Persie zegt namelijk: “Onterecht. Ik ga tegen elke straf in beroep. Want het was geen rode kaart. Of hij hem gaf omdat Bruns er ook al uit was gestuurd? Dat mag nooit een argument zijn. Ik had nooit de intentie om Clark te raken en mijn been was niet gestrekt. En ik kwam van de zijkant. Ik vond dit absoluut geen rood. Ik kreeg ooit rood in mijn eerste periode bij Feyenoord. In een wedstrijd tegen FC Utrecht. Dat was volkomen terecht, dit niet. Ik zou het heel vreemd vinden als ik het duel met Willem II of PEC moet missen.” Ajax komt naar alle waarschijnlijkheid dus niet in gevaar voor de spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *