FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-speler had dit seizoen voor Excelsior moeten spelen’

Jarenlang verhuurde Feyenoord spelers aan stadsgenoot Excelsior. De laatste tijd is dit echter op een laag pitje komen te staan maar volgens Emile Schelvis zou het goed zijn als de banden weer eens aangehaald zouden worden.

Schelvis besloot de link te leggen vanwege Dylan Vente. “Dat hij gewoon een jaar bij Excelsior had moeten spelen. Dat is zijn niveau, op dit moment”, vertelde hij in FC Rijnmond. “Net zoals ze dat vroeger hebben gedaan met Thomas Buffel, Salomon Kalou en Jordy Clasie.”

“Die samenwerking zal wel niet meer kunnen, omdat Excelsior liever op eigen benen wil staan. Maar je kunt toch best een huurovereenkomst sluiten?”, stelt Schelvis, die meer Feyenoorders noemt. “Eigenlijk vond ik dat ook van Justin Bijlow. En eigenlijk had ik achterin bij Excelsior liever Lutsharel Geertruida zien staan dan Hervé Matthys. Volgens mij zou het nog steeds geweldig kunnen werken tussen Feyenoord en Excelsior, maar blijkbaar kan het niet meer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *