FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet stunten met aanstelling opvolger Van Bronckhorst’

Mocht trainer Giovanni van Bronckhorst Feyenoord gaan verlaten dan zien de fans wel een mogelijkheid voor een opvolger. Ze zouden het namelijk fantastisch vinden als hun cluppie een poging gaat wagen voor de vrije Peter Bosz.

Wordt Bosz daadwerkelijk aangesteld in De Kuip, dan zou dat behoorlijk pikant zijn. Als speler en als technisch manager stond de coach onder contract bij Feyenoord, maar vervolgens had hij Ajax onder zijn hoede als eindverantwoordelijke. Met de Amsterdammers haalde hij de finale van de Europa League, waarin er wel verloren werd van Manchester United. Kijk hieronder naar enkele reacties via Twitter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *