Feyenoorder heeft toekomstbesluit al genomen

Jordy Clasie keerde afgelopen zomer op huurbasis terug bij Feyenoord. De verwachting is dat hij na dit seizoen weer terugkeert bij Southampton maar hij hoopt op een andere wending.

Clasie verwacht zijn laatste contractjaar niet uit te dienen. Een transfer ligt dus voor de hand, maar een nieuw buitenlands avontuur niet. “Voor nu zeg ik nee. Misschien dat ik ergens nog wat centjes op ga halen als ik 31, 32 ben”, vertelt de kleine middenvelder aan Andy van der Meyde in Bij Andy in de Auto.

De Feyenoorder is dit seizoen weer wekelijks basisspeler, maar het is onzeker of de Rotterdammers van plan zijn om hem definitief in te lijven. Veel fans betwisten immers zijn meerwaarde en de club beschikt niet over veel financiële middelen.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!