FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord werkt aan zéér opvallende Karsdorp-overeenkomst’

Volgens de Italiaanse media werkt Feyenoord achter de schermen aan een deal met Rick Karsdorp. Hij moet in winter gaan overkomen van AS Roma.

De website Fantagazzetta maakt het wel heel erg bont door te melden dat de verwachting is dat de Rotterdammers de vleugelverdediger een bepaalde periode zullen huren mét een optie tot koop. Dat betekent dat Karsdorp op elk mogelijk moment definitief vastgelegd kan worden door technisch directeur Martin van Geel… en dat is opmerkelijk, omdat de back zijn buitenlandse ambities in dat geval compleet opgegeven heeft.

Van Bronckhorst liet eerder nog weten over een mogelijke deal met Karsdorp: “Op dit moment is er geen contact met hem vanuit mij of de directie. Ik denk dat Rick veel contact heeft met spelers bij Feyenoord. Hij heeft zich mede door blessures niet kunnen ontwikkelen.” In Italië weet men echter dat er achter de schermen al meer speelt: Mino Raiola is in ieder geval druk aan het werk…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *