FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Keiharde transferklap voor Feyenoord dreigt in winterstop’

Het ontbreekt Feyenoord dit seizoen aan creativiteit. Er is één speler die dat de Rotterdammers kan brengen en dat is het jonge talent Orkün Kökçü. Hij klopt aan de deur bij het eerste maar een vertrek lonkt ook.

In het KNVB-bekerduel van de Eredivisie-topclub met de amateurs van VV Gemert kreeg Kökçü een basisplek van Gio en dit vertrouwen beschaamde hij niet… de middenvelder maakte gelijk een geweldig doelpunt. Het buitenland heeft de oren echter gespitst en volgens de Turkse media staat de naam van de Feyenoord hoog op het verlanglijstje van Besiktas. Naar verluidt heeft de werkgever van Ryan Babel al een balletje opgegooid bij het management van de speler in kwestie en de clubleiding in De Kuip.

Technisch directeur Martin van Geel zou al gecommuniceerd hebben dat Kökçü in ieder geval één miljoen euro kost. Dat lijkt echter geen probleem te zijn voor de Süper Lig-topclub en binnenkort zal er gepraat worden. Volgens het medium Star belooft directeur Umut Güner de familie van het talent gouden bergen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *