FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Phillip Cocu deelt harde transferklap uit aan Feyenoord’

Het is een wonder dat Phillip Cocu nog steeds coach is van Fenerbahce nadat er al meerdere malen gedacht werd aan zijn ontslag. Nu wil hij Feyenoord een hak gaan zetten met de komst van Rick Karsdorp.

Volgens het medium Calciomercato is de technisch directeur van Fenerbahçe op dit moment actief bezig om Rick Karsdorp binnen te hengelen. De vleugelverdediger mag tijdelijk vertrekken bij zijn werkgever AS Roma en eerder werd vooral Feyenoord genoemd als mogelijke bestemming. Oefenmeester Giovanni van Bronckhorst liet echter weten dat er niets speelde rond het persoontje van de back en het zou dus kunnen dat de Turken hem voor de neus van de Rotterdammers weggrissen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *