FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nicolai Jörgensen heeft slecht transfernieuws voor Feyenoord-supporters

Het is niet het seizoen van Nicolai Jorgensen. De spits van Feyenoord kwakkelt al de hele tijd met pijntjes en blessures.

Als de NOS de spits vraagt wanneer hij voor het laatst een goede wedstrijd heeft gespeeld, antwoordt Jörgensen: “Uh… Ik heb heel lang niet gespeeld. Maar ik denk de wedstrijd tegen Australië op het WK?” Al in Rusland kampte hij met fysieke ongemakken. “Het begon al tijdens het WK, pijn in mijn voet.” Als jong ventje had hij daar al last van. “Na een paar weken ging het dan altijd weg.” Nietsvermoedend ging hij dan ook op vakantie. “Ik begon normaal aan mijn voorbereiding, totdat ik opeens wakker werd met pijn en vervolgens mijn schoen niet eens kon aantrekken.”

Jörgensen raakte er gefrustreerd door. “Ik wist niet wat ik moest doen en hoe lang het zou duren voordat ik zou zijn hersteld.” In het hier en nu is hij echter weer fit. “Gelukkig ben ik nu weer fit en geniet ik nog meer van het spelletje. Want als je niet kan spelen, realiseer je je hoe mooi het is.” Het lijkt er sterk op dat dit het laatste seizoen van de Deen in De Kuip is. “Als ik de rest van mijn carrière hier blijf, denk ik achteraf misschien dat ik iets heb laten liggen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *