FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Perez ziet Feyenoorder groeien: ‘Goed nieuws voor Feyenoord’

Analist Kenneth Perez was gisteren te spreken over de prestaties van Jordy Clasie. Mede door hem wisten de Rotterdammers PEC Zwolle opzij te zetten.

“Hij kwam terug, na een paar jaar waarin hij niet veel gevoetbald had. Dat zag je zó duidelijk. Ik kende hem altijd als iemand die een goede timing had, fit was, druk zetten. Tegen PEC Zwolle zag je dat weer terug”, aldus Perez bij FOX Sports.

“De Clasie die we kenden van vòòr zijn vertrek naar Engeland, dat zien we nu. Dat is goed nieuws voor Feyenoord”, vervolgde Perez. “Want hij speelt op een belangrijke positie, dat heeft Karim El Ahmadi wel laten zien. Je bent aanjager. Tegen PEC was dat bij Clasie stukken beter dan voorheen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *