FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kasper Dolberg heeft bericht voor ‘schoppende’ Feyenoorders

Morgen staat de klassieker op het programma. De verwachting is dat Feyenoord de wedstrijd agressief zal gaan benaderen. Iets dat Kasper Dolberg niets uitmaakt.

De Deense spits zal niet kermend op de grond gaan liggen en is ook geen klager. Waarom niet eigenlijk? In een interview met De Telegraaf zegt hij: “Dat is bij een combinatie van twee dingen. Ik heb het enerzijds van nature. Anderzijds is het een statement naar verdedigers: jullie kunnen me niet stoppen door me te schoppen. En als ze in mijn gezicht staan te schreeuwen, geef ik een signaal af door gewoon door te gaan.” Ook als hij een penalty kan verdienen gaat hij struikelend door. “Ik val niet om het vallen, wil sterk zijn en de bal afschermen. Zo hoort het ook, vind ik.”

Dolberg scoort vaak hele goede statistieken tegen Feyenoord. “Daar heb ik niet echt een verklaring voor. Het is een grote wedstrijd en daarin wil ik het goed doen. Maar de mindset is niet anders dan voor andere duels, want ik eis altijd het maximale van mezelf.” In zijn eerste Klassieker scoorde hij één keer en in zijn tweede tweemaal, wat wordt het dit keer? “Drie keer scoren, zou prachtig zijn.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *