FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dusan Tadic heeft keiharde boodschap voor Feyenoord

Ajax won gisteren in eigen huis met 3-0 van Feyenoord. Dusan Tadic zorgde voor de 3-0. Wel had hij na afloop een klacht over de aartsrivaal…

“Het is altijd mooi deze wedstrijden te spelen”, vertelt Tadic op de clubwebsite. De snelle rode kaart voor Jeremiah St. Juste bleek van grote invloed. “Dat was voor ons moeilijker, want ploegen die zo snel met 10 man staan, zullen meer geven en proberen met man en macht te verdedigen.”

“Verrast door de instelling van Feyenoord was ik niet. Het is een grote wedstrijd voor hun en voor ons”, vervolgt de zomeraanwinst van Ajax. “We wisten dat ze agressief zouden spelen, maar dit was té. Ze maakten veel tackles, veel overtredingen en waren vaak te laat. Ze verdienden die gele kaarten en die rode.”

Tadic had de aartsrivaal daarom graag met grotere cijfers verslagen. “Een 3-0-zege tegen Feyenoord is natuurlijk goed, maar we hadden meer moeten scoren. We hadden meer mensen in de 16 meter moeten hebben. Mensen verwachten dat als je tegen 10 man speelt, dat je met 5-0 of 6-0 wint. Dat is niet mogelijk, want Feyenoord is een goed team en lastig te verslaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *