FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-speler moet per direct geslachtofferd worden’

Volgens Johan Derksen moet Justin Bijlow zijn plek in de basis afstaan aan Kenneth Vermeer. Volgens de voetbalanalist bewijst hij dit seizoen nog niet toe te zijn aan dit niveau.

“Ik zeg al weken dat Vermeer er in moet”, oordeelde Derksen maandagavond in Veronica Inside. “Dat is een ervaren keeper die altijd een zeven heeft. Deze jongen die gaat in de fout, ook bij Jong Oranje. Deze jongen is nog niet aan dit niveau toe.”

René van der Gijp vindt dat Bijlow tijd moet krijgen, maar ook hij is voorstander van een wissel. “Feyenoord acht zich een topclub en bij de meeste topclubs staan ervaren keepers in het doel.” Derksen: “Als je Vermeer hebt, waarom maak je Vermeer dan niet een soort mentor voor hem? Waarom moet die man zo snel voor de leeuwen gegooid worden?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *