FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst kan hele snelle transfer maken’

Nu Phillip Cocu is ontslagen als trainer van Fenerbahce staat Giovanni van Bronckhorst hoog op het lijstje om hem op te volgen.

De topclub uit Istanbul verloor in het afgelopen weekend zeer pijnlijk met 1-3 van Ankaragücü en dat werd Cocu fataal. De deur van de spelersbus bleef gesloten voor de coach die een groot aantal prijzen pakte met PSV, die met een privéauto huiswaarts keerde. Fenerbahçe moet nu op zoek naar een opvolger en volgens Sporx staat Van Bronckhorst op de radar van clubpresident Ali Koç, die een fan blijft van de Nederlandse manier van werken.

De hoofdtrainer van Feyenoord werd al in een eerder stadium in verband gebracht met een verhuizing naar het Şükrü Saracoğlustadion, maar toen besloot hij De Kuip trouw te blijven. De vraag rijst echter zo langzamerhand of Van Bronckhorst het nog wel in zich heeft om de huidige selectie van de Rotterdammers beter te maken. Het spel van de Eredivisie-topclub is al een tijdje ondermaats en op zondagmiddag werd er met 3-0 verloren van Ajax in de Johan Cruijff ArenA.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *