FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord raakt supertalenten kwijt door enorme blunder’

Bij Feyenoord breken de laatste tijd niet veel supertalenten door ook al zijn ze er wel. Ze kiezen er namelijk vaak voor om voortijdig al te vertrekken uit Rotterdam.

Voetbal International analyseert: “Het pijnlijke is dat Feyenoord nog steeds goede spelers opleidt, maar dat ze vertrekken voordat ze in De Kuip te zien zijn geweest, zoals Joshua Zirkzee (Bayern München), Melayro Bogarde (Hoffenheim) en Tahith Chong (Manchester United). Dat gebeurt bij Ajax en PSV ook, maar toch steeds minder, omdat talenten daar wél kansen krijgen op speeltijd. Steeds meer mensen binnen Feyenoord zien het niet toetreden tot de voetbalpiramide als een kapitale fout die vooral technisch directeur Martin van Geel zich mag aanrekenen.”

Het blad gaat verder: “Door die beslissing verdween voor veel talenten meteen al het perspectief. Feyenoord gooide het op budgettaire afwegingen, maar zelfs FC Utrecht en AZ vonden die piramide zó belangrijk, dat ze wél bereid waren erin te investeren. Ook PSV en Ajax deden mee. Jong AZ werd vervolgens kampioen in de Tweede Divisie, Jong Ajax in de Eerste Divisie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *