FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord blunderde door uitblinkende Ajacied niet goed genoeg te vinden’

Een aantal jaar geleden haalde Feyenoord Ridgeciano Haps op bij AZ. Ook Nicolas Tagliafico werd aangeboden bij de Rotterdammers maar hij werd niet goed genoeg bevonden.

Dat ligt voor een groot gedeelte aan de scouting, die ondermaats presteert. De NOS schrijft: “De Argentijn Nico Tagliafico zou bij Feyenoord zijn aangeboden, voordat de linksback bij Ajax tekende. Feyenoord hapte niet toe en gaf meer geld uit om Ridgeciano Haps over te nemen van AZ. Tagliafico blinkt wekelijks uit bij Ajax, terwijl Haps langdurig geblesseerd is. Sofyan Amrabat, Sam Larsson, Jeremiah St. Juste en nu Yassin Ayoub. Ze blonken uit voor hun club in de subtop, maar in De Kuip schitteren lukte niet. Aanvoerder Robin van Persie is naast het gezicht van het huidige Feyenoord ook de belangrijkste speler. Hij is bezig aan zijn laatste seizoen, het contract van prijzenpakker Van Bronckhorst loopt af. Onzekerheid alom dus.”

Er is daarnaast ook helemaal geen verbetering in zicht… “Dan nog een belangrijk punt: het potje waaruit eventuele nieuwe aankopen kunnen worden betaald, is leeg. Feyenoord moet creatief zijn op de transfermarkt. Er is door de club veel geld vrijgemaakt om te investeren in een nieuw trainings- en jeugdcomplex. Met de komst van Feyenoord City zou de club een financiële stap moeten maken, maar voorlopig blijft het vooral bij balletjes breed en flink veel hoofdpijn rondom het enorme project.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *