Mario Been heeft tip voor Feyenoord: ‘Kijk naar Davinson Sánchez’


Mario Been vindt dat het anders moet bij zijn Feyenoord. Hij laat weten: “Je zou bij Feyenoord Vilhena nog kunnen verkopen, alleen niet in zijn huidige vorm en helaas niet voor een bedrag dat Ajax voor z’n spelers krijgt, en Jörgensen. Berghuis is ook niet in vorm, maar is wel een speler die nog een stap kan maken. Daar blijft het wel bij. Voor Sinisterra is toch geld betaald, maar ik heb hem nog nooit zien spelen. We hebben Ayoub, Vilhena, Toornstra, Tapia, jeugdspelers en we huren dan een speler van Southampton (Clasie, red.). Als hij het verschil maakt en je tien punten bovenaan staat is dat geen discussie, maar de spelers die je zelf hebt zitten op de bank.. Amrabat is alweer weg. Tapia is een Peruaans international, die moet wel kunnen voetballen. Hij speelt daar al die wedstrijden.”

Ajax en PSV krijgen in de regel veel meer voor hun voetballers dan Feyenoord. “Feyenoord krijgt geen topbedragen voor spelers. Voor de Kongolo’s en de De Vrijs zijn niet de bedragen gekregen die Ajax of PSV wel krijgen. Ajax heeft voor Davinson Sanchez veertig miljoen gekregen. Het is een behoorlijk verschil. Als je minder geld hebt moet je innovatief zijn en andere dingen doen. Van dat soort klappers moet je het hebben. Ze hebben vijf miljoen voor hem betaald en hem voor veertig miljoen verkocht. Daar kun je wel iets mee doen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!