Feyenoord onthult waarom lichtmasten uitvielen

De competitiewedstrijd tussen Feyenoord en VVV kon dit weekend niet gespeeld worden vanwege het uitvallen van de lichtmasten. Er gingen wilde verhalen rond maar de club geeft nu uitsluitsel over het voorval.

Stadiondirecteur Jan van Merwijk onthult in De Telegraaf: “Een deel van de techniek, onder meer een transformator en meerdere relais, had het begeven. Deze worden vervangen. Daar hebben we een paar dagen voor nodig, vooral ook omdat we na de vervanging goed willen testen.” Ook komt er een back-up. “Die moet er voor zorgen dat zelfs in het zéér onwaarschijnlijke geval dat ons dit nog eens overkomt, we toch heel snel weer de verlichting kunnen aansturen en een wedstrijd niet hoeft te worden gestaakt.”

De eerstvolgende wedstrijd in De Kuip is de Nations League-wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Frankrijk op 16 november. “Het is duidelijk dat iedereen zeker wil weten dat dit niet nog eens gebeurt. Vandaar dat we het zekere voor het onzekere nemen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!