‘Feyenoord moet Elia vergeten, en smaakmaker uit de Eredivisie halen’

De sportredactie van RTV Rijnmond is het niet eens met het transferbeleid van Feyenoord. Zo vind Ruud van Os het een slecht idee om Eljero Elia terug te halen naar de Kuip.

“Dat altijd maar terughalen van spelers, dat is wel een lijn waar ik vraagtekens bij zet”, vertelt Van Os in Podcast Rijnmond. “Bij het kampioenschap van 2017 denken heel veel mensen aan Dirk Kuyt, maar ik denk dan met name aan Eljero Elia. Die was echt extreem belangrijk met zijn goals. Ik ben fan van Elia, hij heeft Feyenoord grotendeels kampioen gemaakt, maar terughalen… ik ben er geen fan van. Het is maar zelden een succes.”

Zijn collega’s onderschrijven die stelling. Zo klinkt het onder meer: “Elia is ook alweer 32 als-ie terugkomt en hij moet het wel van zijn explosiviteit en snelheid hebben. Dat gaat minder worden. En het verwachtingspatroon… ik denk dat Feyenoord het niet moet doen. Ik zou het wel eens mooi vinden als Feyenoord verrast met een buitenspeler die we niet kennen.”

Zo valt de naam van Marcus Edwards van Excelsior. “Ik zie dingen van hem en denk: als die zich blijft ontwikkelen, haal hem maar. Maar dat zal wel niet gebeuren en dan zie je hem over een tijdje wel weer excelleren…”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!