FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke domper voor Feyenoord op de transfermarkt’

Feyenoord staat bekend om haar goede jeugdopleiding maar het is wel een feit dat de jonge talenten vaak al snel kiezen voor een vertrek naar een andere club.

Nathan Aké (AFC Bournemouth) heeft een verleden in de Rotterdamse Kuip, maar dat geldt ook voor Joshua Zirkzee (Bayern München) en Tahith Chong (Manchester United). Orkun Kökcü is vermoedelijk het volgende toptalent dat voor een een uittocht kiest, want volgens het medium Haber 1903 is de 17-jarige spelmaker een contract overeengekomen met de Turkse topclub Besiktas, de werkgever van onder meer Oranje-international Ryan Babel en Jeremain Lens.

Feyenoord zou zich zelfs al neergelegd hebben bij een vertrek van Kökcü en heeft naar verluidt richting Besiktas gecommuniceerd dat de middenvelder 1,5 miljoen euro kost. Dat vindt de topclub uit Istanbul vooralsnog wat te gortig, maar het is ook weer geen reden om de onderhandelingen af te blazen. Eerder dit seizoen maakte de hoofdrolspeler in dit verhaal nog zijn debuut voor het eerste van de Rotterdammers in het KNVB-bekerduel met de amateurs van VV Gemert… hij scoorde gelijk op een schitterende manier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *