FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AMBITIEUS! ‘Graziano Pellè kan in winterstop al terugkeren naar Eredivisie’

Graziano Pelle maakt momenteel zijn doelpunten in de Chinese competitie maar kampt daar met een aflopend contract. Hij zou dus een overstap kunnen gaan maken. Pellè zou een goede optie kunnen zijn voor Feyenoord, dat niet zo heel veel geld te besteden heeft en enkel te maken zou krijgen met het salaris dat de goalgetter wil verdienen. Overigens heeft de hierboven genoemde Super League-club naar verluidt wel nog de optie om het contract van de Italiaan te verlengen met één jaar, maar het is de vraag of men daar gebruik van gaat maken, aangezien het twee voor twaalf is.

Feyenoord beschikt over een goede spits in de persoon van Nicolai Jörgensen, maar het is algemeen bekend dat de Deen uit is op een vertrek naar het buitenland. Een jaartje geleden wilde Newcastle United 18 miljoen euro voor hem betalen, maar dit vond technisch directeur Martin van Geel te weinig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *