FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst neemt beslissing over toekomst bij Feyenoord’

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst staat voor een keuze. Hij heeft een aflopend contract bij de Rotterdammers.

Valentijn Driessen van De Telegraaf weet te melden: “Zelf wil de trainer graag door bij Feyenoord en ambieert hij geen buitenlands avontuur. Ieder jaar heeft Van Bronckhorst een prijs gewonnen en dit seizoen won hij alweer de Johan Cruijff Schaal. ’Gio’ is een perfecte ambassadeur van de club, die zich nooit verschuilt in slechte tijden en zich niet op de voorgrond plaatst in goede tijden.”

Hij gaat verder: “Het is aan de clubleiding van Feyenoord om in deze verwarrende situatie de juiste beslissing te nemen welke personele invulling – technisch directeur en hoofdtrainer – op termijn het beste is. Eén aspect mag niet ontbreken, moet zwaar wegen of zelfs doorslaggevend zijn. Vanwege zijn geweldige verdiensten zou het onvergeeflijk zijn als Van Bronckhorst als kind van Feyenoord op een dag met pek en veren De Kuip wordt uitgejaagd omdat zijn positie als hoofdtrainer niet langer houdbaar is. Zo’n moment van ernstige beschadiging moet iedereen – Gio incluis – vóór zijn. Zodat de deur bij Feyenoord ook na een scheiding altijd wagenwijd blijft open staan voor Van Bronckhorst als sieraad van de club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *