FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en AZ strijden om handtekening van Spaanse goalgetter’

Feyenoord en AZ willen de selectie voor volgend seizoen graag een impuls geven met de komst van Fran Sol. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant schrijft allereerst over de Spaanse topschutter: “In de voorbereiding op dit seizoen kon de bij Real Madrid opgeleide aanvaller zich maar moeilijk focussen op een langer verblijf in Brabant. Een goed gesprek met zijn vrouw bracht daar verandering in. Sindsdien probeert hij vooral een betere voetballer te worden, om de laatste barrières op weg naar een club in de Europese (sub-)top weg te nemen. De manier waarop hij reageerde na zijn twee treffers afgelopen zaterdag tegen AZ, is illustratief. Natuurlijk was Sol tevreden met zijn doelpunten. Maar hij baalde ook van een paar technische onvolkomenheden en van de manier waarop hij de kans verprutste om een hattrick te maken.”

Door naar de transferspeculatie: “Dergelijke zaken zullen een transfer niet in de weg staan. Hij wordt genoemd voor de spitspositie bij AZ en Feyenoord, al zegt technisch directeur Martin van Geel van de Rotterdamse club dat Sol zeker niet in de winterstop naar de Kuip komt. Misschien is hij wel de ideale opvolger van Luuk de Jong. Met de PSV’er deelt hij de koppositie in het topscorersklassement.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *