FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vangt vele miljoenen voor Tonny Vilhena’

Er bestaat voldoende interesse in Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena. Zo zijn AS Roma en Tottenham Hotspur voor hem in de markt.

In het verleden werd de mannetjesputter al eens aan een transfer gelinkt, maar om verschillende redenen ging dit toen niet door. Allereerst wilde Vilhena graag in Rotterdam-Zuid blijven omdat zijn moeder ernstig ziek was… en in de afgelopen zomer was Eintracht Frankfurt wel geïnteresseerd, maar de Duitse bekerwinnaar en werkgever van Jonathan de Guzman wilde zijn doelwit slechts huren voor een marginaal bedragje.

Nu lijkt het erop dat technisch directeur Martin van Geel toch aardig gaat cashen met de verkoop van Vilhena. Het Italiaanse AS Roma en het Engelse Tottenham Hotspur zijn voor hem in de markt en willen naar verluidt 10 miljoen euro betalen voor de Feyenoorder. De absolute hoofdprijs kun je dat misschien niet noemen, maar de Eredivisie-topclub kan het geld wel goed gebruiken. Vilhena maakte indruk met invalbeurten bij het Nederlands elftal tegen Duitsland en Frankrijk, waardoor hij weer wat meer in de picture staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *