FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vraagt de hoofdprijs voor Tonny Vilhena’

Clubs die Tonny Vilhena willen wegplukken bij Feyenoord zullen daar dik voor moeten betalen. De Rotterdammers vragen namelijk meer miljoenen voor hem dan verwacht.

Volgens de Engelse media heeft technisch directeur Martin van Geel richting de geïnteresseerde partijen gecommuniceerd dat er in De Kuip een vraagprijs van 20 miljoen euro wordt gehanteerd voor de international van het Nederlands elftal. Eerder werd er nog gespeculeerd over een benodigd transferbedrag van ongeveer 10 miljoen euro, maar het is dus het dubbele. Het is de vraag hoe belangstellenden als het Italiaanse AS Roma en het Engelse Tottenham Hotspur hierop zullen reageren.

In de afgelopen zomer was het vooral het Duitse Eintracht Frankfurt dat nadrukkelijk naar de diensten van Vilhena hengelde. De Bundesliga-club wilde echter niet aan de vraagprijs van Feyenoord voldoen en gaven aan de mannetjesputter slechts te willen huren. De deal viel vervolgens natuurlijk in het water…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *