FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topclub toont interesse in pareltje van Feyenoord’

Een topclub heeft zich gemeld voor een jonge Feyenoorder. Orkun Kokcu maakte van het weekend zijn debuut voor Feyenoord en hij scoorde direct. Dit alles onder de loep van Arsenal, want volgens de Daily Mail waren de Londenaren met een scoutingsdelegatie vertegenwoordigd in Drenthe.

Arsenal zou de interesse in Kökcü na diens indrukwekkende entree willen gaan concretiseren. Er zijn immers nog veel meer kapers op de kust; onder meer Borussia Dortmund, Besiktas, Chelsea en Manchester City worden al langer aan de Turk gelinkt. Hij ligt wel nog tot medio 2020 vast in Rotterdam-Zuid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *