FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Tonny Vilhena staat er goed op bij scouts”

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst vreest voor een vertrek van Tonny Vilhena. De middenvelder is de afgelopen weken aan enkele grote clubs gelinkt.

“Ik heb nog niets vernomen van Martin van Geel. Tonny staat er goed op bij scouts”, verklaarde Van Bronckhorst vrijdagmiddag op de persconferentie. “Hij doet het ook goed bij Oranje. Hij heeft al een aantal keer voor de stap om te gaan gestaan. Het is uiteindelijk aan hem.”

Ook sprak Van Bronckhorst over Orkun Kökcü, die na zijn sterke invalbeurt in Emmen nu mogelijk zelfs mag starten. “Hij heeft het goed gedaan. Ik merk niks aan hem, hij blijft goed trainen. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar het zou goed kunnen dat hij zal beginnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *