FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ideale kandidaat heeft boodschap voor Feyenoord’

Veel mensen bij Feyenoord zien het wel zitten. Peter Bosz als de nieuwe hoofdtrainer. Toch denkt journalist Valentijn Driessen dat de kans dat dit gebeurt vrijwel uitgesloten is.

“Je moet ook kijken naar het alternatief. Is er een alternatief voor Van Bronckhorst? Dan moet je op dit moment constateren dat dat er niet is”, stelt de chef voetbal van De Telegraaf. “Het eerste alternatief zou Peter Bosz zijn, maar die gaat echt niet in Feyenoord stappen. Dat doet hij niet meer na zijn Ajax-avontuur.”

Volgens Driessen blijft ‘Gio’ daarmee de beste optie. “Die het redelijk tot goed doet.” Wel maakt de journalist zich zorgen over de ontwikkeling van Faeyenoord. “Het elftal ontwikkelt zich niet tot nauwelijks. Het kan allemaal veel beter en het moet beter. Alleen de vraag is of dat kan onder Van Bronckhorst.”

Zondag bleek Fortuna Sittard met 0-2 te sterk. “Het meest pijnlijke is natuurlijk dat je afhaakt in de race om het kampioenschap. Ook de hosanna stemming die ontstond na de winst op PSV: ‘We zijn terug in de titelrace.’ Toen dacht ik ook: wat een optimisme allemaal. Dat sloeg echt helemaal nergens op, omdat het spel nog steeds slecht was. Zeker als je het vergelijkt met PSV en Ajax.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *