FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Waarschuwing voor Feyenoord: “Wordt lastig, dat weet ik zeker”

De landstitel lijkt te ver weg voor Feyenoord dus zullen allen pijlen nu gericht zijn op het winnen van de Beker. Voormalige speler Pascal Bosschaart denkt dat dit een moeilijk karwei gaat worden.

Hij moet echter nog maar zien of de Rotterdammers af gaan rekenen met FC Utrecht, waarvoor hij als speler ook uitkwam. “Ze moeten gewoon weer kijken om bekerwinst veilig te stellen. Dat kan, maar het wordt natuurlijk wel lastig tegen Utrecht. Ik denk inderdaad wel dat ze de aspiraties op plek twee moeten laten varen”, reageert Bosschaart bij Voetbal Inside.

“Gezien de laatste weken verwacht ik daar een lastige wedstrijd voor Feyenoord. Het spelbeeld van Feyenoord is niet top en Utrecht draait de laatste weken wel heel goed. De laatste jaren is gebleken dat Feyenoord thuis tegen Utrecht prima resultaten haalt, maar dat het moeilijk zal zijn weet ik wel zeker”, besluit de oud-verdediger.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *