FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Yassin Ayoub in de winter mogelijk al weer weg’

Het zou zomaar kunnen dat Yassin Ayoub deze winter alweer zal vertrekken bij Feyenoord.

Ayoub komt nauwelijks aan spelen toe en raakte al in opspraak vanwege zijn ‘onprofessionele gedrag’. Daarom gingen Feyenoord, Ayoub en zijn zaakwaarnemer vandaag in gesprek, meldt RTV Rijnmond. ‘Over de uitkomst van dat gesprek doen zowel Feyenoord als het kamp Ayoub geen mededelingen. Mogelijk dat de van FC Utrecht over gekomen middenvelder in de winterstop Feyenoord al dan niet tijdelijk gaat verlaten.’

‘Ayoub was samen met zijn broer en zaakwaarnemer John Veldman woensdag in de Kuip. Ayoub mist donderdag sowieso de bekerwedstrijd met zijn oude club vanwege een blessure. Voor de winterstop komt Ayoub niet meer in actie’, aldus het regionale medium.

De teller van de 24-jarige Ayoub staat pas op acht Eredivisie-optredens dit seizoen, waarvan een deel als invaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *