FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoorder wil zo snel mogelijk weg en dient transferverzoek in’

De Peruviaans international Renato Tapia wil weg bij Feyenoord. Hij heeft een officieel transferverzoek ingediend bij de club. Dit weet de Telegraaf te melden.

Hij wil zo snel mogelijk weg uit De Kuip en het maakt hem niet zo heel veel uit of het een tijdelijke overstap of een definitief vertrek wordt. Een verhuurperiode ligt het meeste voor de hand, want in de aankomende zomer is Tapia waarschijnlijk te bewonderen op de Copa América. Presteert hij daar, dan levert hij Feyenoord vermoedelijk vele malen meer op.

De bovengenoemde krant weet dat FC Groningen voor de kerstperiode geïnformeerd heeft naar de contractstatus van de controleur, maar dat leidde klaarblijkelijk niet tot een concreet voorstel. Het ziet er dan ook naar uit dat Tapia ‘gewoon’ met de selectie van Feyenoord meegaat op trainingskamp.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *