FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord ontvangt serieus bod van ruim 10 miljoen euro’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord en Jeremiah St. Juste kunnen utkijken naar een mooie transfer.

Het AD meldde deze week dat Zenit Sint-Petersburg serieus in de markt is. Sinclair Bischop onderstreept dit. “Ik heb me laten informeren dat er een aardig bedrag voor neergelegd gaat worden door Zenit Sint- Petersburg: over de tien miljoen”, zo laat hij weten aan RTV Rijnmond.

Naast de genoemde Feyenoorders zijn er meer selectiespelers die om zich heen kijken. “Ook zijn er nog wat ontevreden spelers zoals Renato Tapia en Yassin Ayoub, die eventueel verhuurd kunnen worden. Dus ik verwacht wel wat bij Feyenoord.” Er is ook sprake van een inkomende transfer, weet Bischop. “En verder wil Feyenoord Rick Karsdorp huren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *