FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verpest vrijwel zekere transfer’

Een ruime tijd leek het zeker dat Rick Karsdorp een tijdelijke overstap zou maken naar Feyenoord maar nu zijn ze niet langer de topkandidaat. Dit weten Italiaanse media te melden.

Op dit moment zou de rechtsback namelijk dichter bij een tijdelijke overgang naar de Vodafone Arena van Besiktas zijn. De Turkse topclub zoekt nog een nieuwe vleugelverdediger, maar zit financieel gezien in de rats en moet dus creatief zijn. Een huurdeal voor Karsdorp zou wat dit betreft uitkomst bieden… en in Istanbul kan de oud-speler van Feyenoord samen gaan spelen met landgenoten als Ryan Babel en Jeremain Lens. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou de back zelfs aangeboden hebben bij de Süper Lig-club en dat is toch wel veelbetekenend als het gaat om de vermeende belangstelling uit de Eredivisie. La Gazzetta dello Sport schreef eerder dat AS Roma en Feyenoord er niet helemaal uit konden komen, omdat de Italianen mikten op een kale verhuur, waar technisch directeur Martin van Geel graag een optie tot koop wilde afspreken. Vermoedelijk boden de Rotterdammers gewoonweg te weinig om de Romeinen te overtuigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *