Feyenoord vergadert over Gio: “Is hij nog wel de juiste man?”

Deze maand zal er bij Feyenoord worden vergaderd over de positie van Giovanni van Bronckhorst. De matige resultaten zullen hier de oorzaak van zijn.

Het medium nrc.next schrijft op maandagmorgen: “Vijf prijzen in vier jaar, met de landstitel van 2017 als hoogtepunt. Hij is daarmee de Feyenoord-coach die de meeste prijzen won in de clubgeschiedenis. Maar is hij ook de juiste man voor de toekomst? Die vraag ligt nu voor.” Verschillende bestuurders zullen hun zegje willen doen over het al dan niet aanblijven van de hoofdcoach. “Die besprekingen komen op een moment dat Feyenoord op een zijspoor is geraakt in de titelrace, op de derde plek met twaalf punten achterstand op PSV en tien op Ajax. Op een indrukwekkende eerste helft tegen PSV na is er weinig wat beklijft halverwege dit seizoen. Het Europese demasqué tegen Trencín en de competitienederlagen tegen De Graafschap en Fortuna Sittard zijn onverkwikkelijk voor een club met de omvang van Feyenoord.”

Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!