FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BIJNA ROND! ‘Fran Sol gaat voor vijf jaar bij deze club tekenen!’

Het ziet ernaar uit dat Willem II afscheid gaat nemen van haar topscorer. Fran Sol zou namelijk op het punt staan om een contract te gaan onderteken bij Dinamo Kiev.

De Spanjaard heeft een aantal mooie seizoenen achter de rug in Tilburg. Sol scoorde aan de lopende band bij Willem II, werd publiekslieveling nummer één en werd vlak voor de winterstop ook nog vader. Toch kiest de spits deze winter voor zijn eigen toekomst. Volgens de Spaanse sportkrant gaat Dinamo Kiev zo’n drie miljoen euro betalen en zijn er ook bonussen afgesproken. Zijn droom was om terug te keren naar Spanje, maar het uitblijven van een goed bod doet hem nu besluiten om voor Oekraïne te kiezen. Ook wacht een Europa League-avontuur met Olympiakos Piraeus als tegenstander.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *