FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Deze twee trainers nemen het volgend seizoen over van Giovanni van Bronckhorst’

Het is de vraag of Giovanni van Bronckhorst volgend jaar nog trainer is van Feyenoord. De oefenmeester heeft een aflopend contract en tot op heden is deze nog niet verlengd.

Op de nieuwjaarsreceptie van de topclub waren er echter toch positieve geluiden te horen over een langere samenwerking. Ben Wijnstekers vertelt aan RTV Rijnmond: “Ik denk dat er allemaal positieve geluiden zijn. Maar wil Van Bronckhorst zelf nog door? Dat is natuurlijk ook een vraag. Zo veel mooie momenten, heel veel prijzen gewonnen… Hoe gaat hij er zelf mee om?” Houdt Van Bronckhorst het voor gezien in De Kuip, dan wordt hij mogelijk opgevolgd door Dirk Kuyt met een ervaren coach aan zijn zijde. Het gerucht gaat dat dat Dick Advocaat zou kunnen zijn, die ermee ophoudt in de Galgenwaard bij FC Utrecht. “Advocaat met Kuyt zou misschien wel een leuke combinatie zijn. Iemand die al zó veel routine heeft op het gebied van trainerschap. En: Kuyt is wel zo’n man die dat heel graag zou willen. Het is misschien nog te vroeg, maar het zou een mooie combinatie kunnen zijn. Ik weet alleen niet of Dickie het wil.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *