FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wanvertoning Feyenoord kost tweetal de kop’

Feyenoord stelde zaterdag teleur door met 3-1 van PEC Zwolle te verliezen. De kritieken groeien op trainer Giovanni van Bronckhorst maar ook technisch directeur Martin van Geel zou eens in de spiegel moeten kijken. Dit weet Hugo Borst te melden.

In het Algemeen Dagblad schrijft Borst: “‘Ik zou Gio behouden voor Feyenoord (roept u maar: welke trainer gaat het beter doen?), maar als hij gaat, gedwongen, door voor- of achterdeur, dan is de technisch directeur medeverantwoordelijk. Ik denk dat Martin van Geel zijn lot dan wel verbindt aan Gio. Toch?”

Ook de spelersgroep van Feyenoord incasseert een veeg uit de pan. “De spelers verzieken het voor hun trainer. Het is de bedoeling dat hij, Giovanni van Bronckhorst, na dit seizoen door de voordeur naar buiten gaat. Gio, verantwoordelijk voor vijf prijzen in vier jaar, is niet populair meer. Het positiespel deugt niet, hij maakt spelers niet beter. Maar moet je dat technisch directeur Martin van Geel en zijn scouts niet meer kwalijk nemen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *