FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Raar dat mensen mij noemen als nieuwe trainer van Feyenoord’

Het is nog onzeker of Giovanni van Bronckhorst stopt als trainer van Feyenoord maar toch wordt er al vol gespeculeerd over zijn opvolger. Een aantal mensen zien in Dirk Kuyt de ideale opvolger.

De Katwijker heeft het echter prima naar zijn zin bij Onder-19, zo schrijft hij in zijn column in De Telegraaf: “Ik kan me ontwikkelen als trainer en het vak geeft me energie, zo merk ik. Maar ik moet nog een flinke weg afleggen. Na dit seizoen staat ook het volgende jaar weer in het teken van de cursus en ik beslis ook pas later welke kant in het voetbal ik definitief opga. Ik heb immers ook in een andere rol al meegelopen bij Feyenoord.” Mr. Duracell doelt op een snuffelstage bij technisch directeur Martin van Geel.

Kuyt gaat verder: “Tegen die achtergrond vind ik het gek dat mensen mijn naam noemen richting het eerste elftal. Ik vind het sowieso al vreemd dat er rond Feyenoord wordt gespeculeerd over de opvolging terwijl niet eens is besproken of een tijdperk van een trainer die heel goed heeft gepresteerd eindigt. Ik ben er in elk geval totaal niet mee bezig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *