ZOU HET? Feyenoord kan droomaankoop doen komende zomer: “Ik wil graag terugkeren”

Darryl Janmaat speelde in het verleden bij Feyenoord maar speelt de laatste seizoen in de Premier League bij Feyenoord. Hij zou openstaan voor een terugkeer in Rotterdam.

“Ik zal altijd graag terug willen keren bij Feyenoord. Dat heb ik altijd gezegd. Alleen moet op dat moment het moment er wel zijn van beide kanten. Ook van de kant van Feyenoord moet er wat kunnen. Je leest overal dat ze niet veel kunnen en dan is het lastig”, reageert Janmaat (29), die nog tot medio 2020 vastligt bij Watford FC, aan Ziggo Sports.

“Vanuit mijn kant is het dat ik altijd graag terug wil naar Feyenoord. Ook op een leeftijd dat ik nog super fit ben en goede dingen kan doen. Ik wil daar niet gaan afbouwen.” Deze winter meldde Feyenoord zich niet, maar na dit seizoen is er een nieuwe kans. “Ik heb dan nog een contract voor een jaar, dus Feyenoord zal nog iets moeten betalen. Als Feyenoord niks kan, valt er niet over te praten. Ik weet dat als ik naar Feyenoord ga ik sowieso geld zal moeten inleveren. Dat is logisch. Als je van de Premier League naar Nederland gaat, ga je minder verdienen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!