FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorders willen dat Robin van Persie jaartje langer doorgaat: “Ik twijfel niet”

Robin van Persie is bezig aan zijn laatste seizoen als voetballer van Feyenoord. De supporters zien hem daarentegen nog graag een jaartje doorgaan.

Gek is dat natuurlijk niet, want de aanvaller steekt er met kop en schouders bovenuit in de Rotterdamse Kuip. Maar dat betekent niet dat hij ook daadwerkelijk op andere gedachten is te brengen. In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij namelijk: “Nee, ik twijfel niet over mijn toekomst, ook niet na die 6-2. Dat verandert niet.”

Het is vooralsnog een productief jaar voor Van Persie: hij scoorde twee keer tegen het Duitse Karlsruher SC, een keer tegen PEC, twee keer tegen Fortuna en twee keer tegen Ajax… “Maar die twee treffers tegen die Duitsers moet je niet meetellen hoor. Maar die twee tegen Ajax wel. Of de Ajacieden mij keurig hebben gefeliciteerd? Nee, hahaha. Maar dat hoeft ook niet. Ik voel veel respect. Ook van de spelers van Ajax voor de Klassieker. Ja, bij ADO zongen ze ‘ouwe lul, ouwe lul’. Maar ook dat was leuk, dat noem ik humor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *