FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Dick Advocaat als opvolger van Van Bronckhorst’

Dick Advocaat is topkandidaat om Giovanni van Bronckhorst op te volgen bij Feyenoord. Het Algemeen Dagblad spreekt van ‘nadrukkelijke’ interesse. “De 71-jarige Hagenaar zou zelfs bovenaan het lijstje staan van technisch directeur Martin van Geel”, zo schrijft clubwatcher Mikos Gouka. “In het verleden klopte Van Geel bij een vacature van de hoofdtrainer altijd aan bij Louis van Gaal en later bij Co Adriaanse. Die bedankten steeds voor de eer en nu ze allebei hebben aangegeven te zijn gestopt als trainer, kunnen die opties snel worden weggestreept door de nummer 3 van Nederland.”

Advocaat lijkt nu de topkandidaat. Het AD schrijft: “Wie in en rond het stadion zijn oor te luister legt, hoort dat Advocaat een serieuze kandidaat is om Van Bronckhorst op te volgen. De huidige trainer van FC Utrecht is na dit seizoen beschikbaar, hij wil nooit meer over de grens werken en nadat hij Van Bronckhorst in februari 2016 te hulp schoot als adviseur, koestert hij ook warme gevoelens voor de Rotterdamse club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *