FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Excelsior-fans willen af van Robin van Persie-tribune

Het merendeel van de Excelsior-fans wil af van de Robin van Persie-tribune. Dat meldt de voorzitter van de supportersvereniging Pro Excelsior, Theo Melgert, aan het Algemeen Dagblad.

“Het was een onderwerp bij onze laatste algemene ledenvergadering. Het merendeel van de supporters, daar aanwezig althans, heeft verzocht om een andere naam voor de tribune”, vertelt Melgert in de krant.

Van Persie sloot zich op zijn 13e al aan bij Excelsior, en doorliep er vrijwel de hele jeugdopleiding, maar debuteerde nooit in het eerste elftal; in plaats daarvan trok hij naar stadsgenoot Feyenoord. “We snappen de gevoelens, maar het is voorlopig niet aan de orde. Het is misschien verstandig beleid te ontwikkelen voor dit thema. Om af te spreken wat de criteria zijn voor een al dan niet tijdelijke benoeming”, reageert directeur Ferry de Haan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *