FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ook trainer Hein Vanhaezebrouck op het lijstje van Feyenoord’

De Belgische trainer Hein Vanhaezebrouck zou op de shortlist staan bij Feyenoord om Giovanni van Bronckhorst op te volgen. De coach werd een paar maanden geleden nog ontslagen bij Anderlecht.

Dit weet Het Nieuwsblad te melden. “Er is nog geen contact opgenomen met Van­haezebrouck, maar zijn naam staat volgens Nederlandse bronnen op een lijst. Feyenoord-directeur Martin van Geel geeft wellicht nog de voorkeur aan een Nederlander, genre Henk Fraser (ex-speler van Feyenoord, nu bij Sparta) of Maurice Steijn (VVV). Net als bij Anderlecht worden ook Phillip Cocu en Martin Jol genoemd, maar dat is gezien hun respectievelijk PSV- en Ajax-verleden onwaarschijnlijk.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *